Ferramol Mot Snegler

Tar brunskogsneglene over hagen din? Med Ferramol® Mot Snegler kan du bekjempe inntrengerne effektivt.

Ferramol Mot Snegler

Tar brunskogsneglene over hagen din? Med Ferramol® Mot Snegler kan du bekjempe inntrengerne effektivt.
Har du opplevd at salaten du gledet deg til å høste, har blitt spist opp av ubudne gjester i løpet av natta? Heldigvis finnes det en løsning som tar innersvingen på sneglene, slik at du kan ha kjøkkenhagen, frukttrærne eller blomsterbedene i fred.

Ferramol®+ Mot Snegler er en trygg og effektiv måte å bli kvitt brunskogsnegler og åkersnegler på. Det består av granulat (små korn) med jernfosfat som virkestoff. Alt du trenger å gjøre, er å strø granulatet på det aktuelle området. Etter at sneglene har spist åtet, mister de matlysten og forårsaker ikke mer skade på plantene dine. Samtidig fører middelet til at de slimete inntrengerne graver seg ned og dør – slik at du kan bruke tiden på hyggeligere ting enn å fjerne snegler.

Ferramol®+ Mot Snegler - dette er fordelene:


  • Bekjemper uønskede sneglearter.
  • Kan brukes på alle typer grønnsaks-, frukt og prydplanter, også under innhøstingen.
  • Tåler regn.
  • Kan brukes året rundt.
  • Er skånsom mot nyttedyr og -insekter, for eksempel pinnsvin, meitemark og bier.
  • Sneglene graver seg ned og dør, slik at du slipper å plukke snegler.
  • Virkestoffet er jernfosfat (jern og fosfat; 9,9 g/kg jern(III)fosfat).
Bruk plantevernmidler forsvarlig. Les etikett og produktinformasjon nøye før bruk.

Bruk

Bruk 2,5 gram (tilsvarende 1 sp. skje) Ferramol® Mot Snegler+ pr m2 ved første synlige tegn til snegler. Strø gjerne Ferramol® Mot Snegler+ ut ved mildt og fuktig vær da sneglene er på sitt mest aktive under slike forhold. Etter at åtet er spist opp kan behandlingen gjentas så lenge det er snegler. Antall tillatte behandlinger er 4 ganger per sesong.

Ferramol® Mot Snegler+ har høy regn bestandighet, og middelet har ingen behandlingsfrist. Det betyr at du kan bruke Ferramol® Mot Snegler+ samtidig som du dyrker grønnsaker, bær og prydplanter. Ferramol® Mot Snegler+ er et meget fristende åte for alle snegler. Få timer etter at sneglene har spist Ferramol® Mot Snegler+ mister de ma t lysten, og derved forhindres vi dere beskandigelse av kulturplanter. Ved bruk av Ferramol® Mot Snegler+ kommer det, i mostetning til andre kjente virkestoffer, ingen slim - avsondering fra sneglene i hage eller bed. Sneglene graver seg ned i jorden og dør etter noen dager ved inntak av Ferramol® Mot Snegler+. Av den grunn finner man sjelden døde snegler i hage eller bed.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg holde sneglene borte fra hagen min?
Hva skjer om fugler, pinnsvin eller andre dyr spiser Ferramol+® Mot snegler?
Når i sesongen kan jeg begynne med Ferramol+® Mot snegler?

Produktegenskaper

Pakningsstørrelse:
500 g, 1 kg, 2,5 kg eske

Last ned

Mer produktinformasjon

Her kan du se og laste ned mer informasjon om produktet.

Bruk av samlemappen:

Med hjelp av symbolene kan du legge enkelte nedlastinger i samlemappen. Deretter klikker du på "Til samlemappen". Der kan du laste ned alt du har valgt ut.
Brosjyrer
Neudorff’s Hagens ABC
Neudorff’s Hagens ABC