Vanlige spørsmål

Alle svar vis / skjul

 • Hvordan fungerer Finalsan®+® Spray mot ugress, og hva inneholder det?

  Finalsan®+® Spray mot ugress er et kontaktmiddel som bekjemper alle ugresstyper. Kontaktmiddel betyr at kun bladene som sprøytes med Finalsan®+® Spray mot ugress visner. Middelet går ikke i røttene på plantene og er derfor et førstevalg til ugressbekjempelse i hekker og planter.

  Når du sprayer Finalsan®+® Spray mot ugress på et blad, vil celleveggene i ugresset ødelegges og gjøre at det visner. Dette skjer i temperaturer helt ned i 10-12 grader.

  Finalsan®+® Spray mot ugress inneholder pelargonsyre (en fettsyre) som ikke er skadelig for jordsmonnet. Middelet kan brukes ved ny fremvekst av ugress.

 • Fungerer Finalsan®+® Spray mot ugress også på mose og alger?

  Svaret er ja! Men du bør unngå å bruke Finalsan®+® Spray mot ugress på mose i plenen, fordi middelet gjør at gresset rundt visner.

 • Kan jeg bruke Finalsan®+® Spray mot ugress i all slags vær?

  For å oppnå best effekt anbefaler vi at du sprøyter på tørre planter, og i en periode med utsikter til oppholdsvær i 6 timer eller mer.

 • Kan mennesker og dyr løpe fritt der Finalsan®+® Spray mot ugress er brukt?

  Ja, det er ingen problem! Med det samme middelet har tørket, er det fritt frem for mennesker og dyr å oppholde seg på behandlede områder.